A gde su restorani?

 

A gde su restorani: pored smeštaja, kamina u Vašem apartmanu, prirode, mira, sportskih terena i svega onoga što Vam nudimo na Platanu, normalno je da  se zapitate: A, gde su restorani.  Ako kuhinja u Vašem apartmanu, roštilj, sač, kotlić i tanjirača koji se nalaze na Platanu nisu rešenje, možete posetiti jedan od obližnjih restorana.

U obližnjim restoranima koji su udaljeni dva minuta od Platana, možete probati sremsku domaću kuhinju i internacionalna jela. Ipak pre polaska pitajte nas za savet gde se trenutno dobro jede. 🙂

 

A gde su restorani Ranč Platan

 

U Vrdniku se (kod semafora) su Vam na raspolaganju restoran, picerija, pab Red Baron, roštilj, mesara, pijaca i prodavnice sa mešovitom robom.

Ako želite naručiti hranu, u apartmanu imate jelovnik restorana “Red Baron”. Dostava je besplatna za samo naše goste.

 

A gde su restorani ranc platan

 

Laganom šetnjom oko desestak minuta stižete i do Fruškogorskog jelena ili Starog oraha, gde takođe možete posle lepe šetnje posetiti i njihov restoran. Automobilom stižete za dva minuta.

Prvo poznato posluživanje hrane u nekom objektu, koje se može uporediti sa restoranom, zabeleženo u dokumentima, datira iz 12. veka. U Kini u gradu Hangzo, kulturnom i političkom središtu za vreme dinastije Sung.

Telo gori kalorije da bi funkcionisalo. Mišići sagorijevaju najviše kalorija, tako da je opšte pravilo da što više mišića koristite, to brže gubite kilograme. Iz ovog razloga ohrabrujemo vas da šetate po Platanu što duže i otkrijete sve njegove tajne.

 

Pozovite nas
Gde smo