Kontakt

124

DOĆI ILI PROĆI BRVNARICE OD MILICE

pitanje je sad

Proverite da li je ovo mesto za odmor koje tražite!?

Otkrijte svoj prirodnjački potencijal

Odgovorite na pitanja ali onako iskreno. 🙂

A ovo je naša čudesna gošća Dragana, koja je jedina do sada uspela da potpuno reši ovaj test i pokaže da poseduje 100% prirodnjačkog potencijala. 🙂

Vaše ime će otključati polje "Pokreni test"! Obećavamo da ćete se lepo zabaviti i možda uspete dobiti PRIRODNJAČKI SERTIFIKAT! 🙂

1 / 10

Po anketana na Platanu se gostima najviše dopada:

2 / 10

Uz ime Milica Stojadinović biste prvo stavili...

3 / 10

Hiking je:

4 / 10

Oko vrata biste najradije stavili:

5 / 10

Tik ispred vaše brvnare na drvetu ugledali ste vevericu.

6 / 10

U brvnari vam je na raspolaganju TV i filmovi. Tu su daljinci i uputstvo.

7 / 10

Da morate da birate, koju životinju biste izabrali za kućnog ljubimca da živi sa Vama?

8 / 10

Šta Vas najviše asocira na reč PRIRODA.

9 / 10

Zima je. U brvnari se nalazi pravi kamin i uputstvo za loženje.

10 / 10

Na Platanu možete igrati stoni tenis, badminton, košarku, boćati...

0%

 Ako ste prošli test nemojte se ustezati, kontaktirajte nas, jer nas Vaš poziv i bez rezervacije veoma raduje! 🙂
Informacije: If you speak English, please click HERE!

Kako rezervisati smeštaj?

Fruška Gora

Ovim tekstom želimo da vas ohrabrimo da nas lično kontaktirate prilikom namere da izvršite rezervaciju na Platanu (Brvnarice od Milice). Možda je to jedini način da zaista i osetite šta vam to mi nudimo.

Naša kćerka je jednom prilikom poželela da oseti čari seoskog turizma. Neverovatno, ali nije uspela da kontaktira niti jednog domaćina direktno. Agencije i razne on-line forme su se isprečile na tom putu. Na kraju je platila 3,000 din. da bi stupila u direktan kontakt sa vlasnikom. To je zapravo i jedan od povoda zašto smo napisali ovaj tekst. Danas sve manje imamo vremena za direktne govorne kontakte. Elektronski način komunikacije je postao dominantan. Za mnoge životne situacije je taj način komunikacije dobrodošao, a za neke možda i ne. Jedna od tih je planiranje odmora u privatnom smeštaju.

Internet nudi pregršt mogućnosti on-line rezervacija, meil, razne forme za rezervaciju, agencije… Međutim odmor je po našem mišljenju suviše važna stvar da bi je završavali jednim klikom.  Kada rezervišete smešatj  u hotelima, motelima, odmaralištima, banjama, teško da imate drugu opciju osim elektronske. Ali rezervacija smeštaja u takozvanoj kućnoj radinosti, bez direktnog kontakta sa domaćinima, mislimo da nije dobra opcija. Koliko god su usluge smeštaja standardizovane, privatni smeštaj je veoma specifičan. Ta specifičnost se pre svega oslikava u raznolikosti ideja i postavljenom konceptu.

U direktnom kontaktu ćete osim informacija imati priliku i da jednostavno ostite da li ste na pravom mestu.

Direktna komunikacija je poželjna zbog još jednog važnog detalja, pogađate, to je cena. Nekada vam se na prvi mah može učiniti da je nešto skupo ili čak jeftino. Bolje je proveriti o čemu se radi. Nije nepristojno zamoliti da vam domaćin obrazloži ponuđeni cenovnik.  Možda otkrijete detalje koji će vam pomoći pri donošenju konačne odluke.

Mi smo u poslednje vreme zatrpani meilovima sa ponudama za implementaciju formi za on-line rezervacije. Mi to jednostavno ne želimo. Veoma smo konzervativni po tom pitanju. Uvereni smo da pravu i iskrenu  informaciju možete dobiti samo od nas u direktnom kontaktu. Zbog toga nas nećete naći na raznim oglasima, agencijama i slično. Možete čuti za nas od naših gostiju ili preko ove naše stranice. I to je sve, tvrdoglavo smo uporni u tome već skoro deset godina. 🙂

Mi ne želimo da vas nagovaramo da dođete na naš Platan, nikada to nismo radili, mi samo želimo da vam pomognemo da donesete isprvnu odluku. Možda mi nismo ono, što vam se u prvi mah učinilo. Veoma je važno da to otkrijemo, jer nezadovoljan i razočaran gost je greh koji ne želimo da nosimo.

063 580 201 ili  065 2466 970

Fruška Gora Brvnarice od Milice

Pozovite nas
Gde smo