Trijumf ljubavi

Trijumf ljubavi

 

Platan je već poznato mesto za veridbe, prosidbe i medeni mesec. Jao ima tu raznih zgoda. Jedne prilike morali smo da palimo vatromet dok je momak  obavljao čin veridbe, drugi je dogovorio sa Vesnom da naprave srce od svećica na sred kamin sobe, opet jedan je upalio kamin i devojci krišom stavio prsten u čašu sa vinom, jedan je bio baš originalan i prsten je okačio na nos snešku beliću, e da, dobar je bio i onaj kome je drug u ponoć zalupao na vrata i samo mu dobacio kutijicu sa prstenom.

Zvoni telefon i mladić uzbuđenim glasom mi kaže da bi da zaprosi devojku na Platanu,

ali još ne zna kako. Posle par predloga, složismo se da bi to bilo najbolje uraditi tokom planinskog jahanja. Jednostavan scenario. Kada dođu do jezera on silazi sa konja i dolazi do devojke. Ne mora kleknuti jer je devojka već iznad njega. Kažem mu ja, ima bre da padne sa konja od uzbuđenja.

Vraćaju se oni sa jahanja. Ja sav uznemiren pitam kako je bilo. Devojka rumena i presrećna. Mladić takođe nasmejan, kaže mi da je plan odlično sproveden u delo.

Jedino, kaže, ona nije pala sa konja nego zamalo ja. Kada sam je zaprosio i uzjahao svog konja u tom momentu sam osetio da su mi se noge oduzele od uzbuđenja i zamalo ja ne padoh. Smeh, radost, sreća! Biti mali deo ovih predivnih trijumfa ljubavi je nemerljivo bogatstvo.

 

Trijumf ljubavi

Pozovite nas
Tu smo