Najčešća pitanja kada dođete na Frušku goru

Najčešća pitanjankada dođete na Frušku goru

 

Ko najviše voli naše brvnarice? – Zaljubljeni i trudnice, definitivno!

Da li na Platanu imate restoran?   – Ne, još bi nam samo to trebalo. Na raspolaganju su vam jelovnici najbolje pekare, picerije i restorana u Vrdniku. Udaljenost oko 2km.

Kada se ulazi a kada napušta apartman? – Apartmanske kućice se koriste od 14,00 do 12,00 časova na dan odlaska. 

Najčešće pitanje kada dođete na Frušku goru, da li u  kućicama imate internet? – Da, plus kućni bioskop i našu radio stanicu.

Šta da ponesemo? – Papuče i doručak. 🙂

Šta je to planinsko jahanje? – Divna stvar, jahanje po samom vrhu Fruške tokom svih godišnjih doba. Nikakvo iskustvo u jahanju vam nije potrebno. Planinsko jahanje oganizujemo samo za goste Platana, uz klupske cene.

Koliko je udaljen manastir Ravanica, prodavnica, restorani? – Desetak minuta pešice ili čas posla autom.

Da li gosti Platana mogu da koriste usluge hotela Termal? – Naravno, nije skupo.

Koliko je udaljena Vrdnička kula? – Kula je udaljena 1.920 metara. Staza je osvetljena.

Da li imate kuhinju u apartmanu? – Da, kompletno opremljenu, ali nije pogodna za ozbiljnije kuvanje. Doručak, lagana večera, klasična čajna kuhinja.

Da li se u svakoj brvnari nalazi kamin? – Da i dovoljan je da Vam bude baš toplo.

Kako da naložim kamin?  – Molimo Vas da nas  nazovete dva sata pre polaska i čekaće Vas upaljen kamin i zagrijana kućica. Vi treba samo da održavate vatru prema uputstvu koje imate u apartmanu.

Da li imate klimu u Brvnarama? – Ne, imamo nešto bolje, to je inovativni sistem prirodne ventilacije. Naš izum. Noći su inače prohladne i prijatne.

Da li imate veš mašinu, mašinu za pranje posuđa, pretis lonac, aspiratore, dasku za peglanje? – Ne, nemamo ništa od čega ste valjda “pobegli” kod nas.

Da li brvnere imaju zaseban ulaz i kupatilo? – Da. Svaki apartman je zasebna celina sa odvojenim ulazom i terasom. Kupatila su mala, opremljena tuš kabinama, osnovnom opremom, peškirima i osnovnim higijenskim artiklima.

Da li primate kućne ljubimce? – Na žalost nemamo uslove za boravak kućnih ljubimaca.

Da li se za decu naplaćuje boravak u brvnarama? – Do 6 godina ne naplaćujemo, preko šest godina samo jednokratni trošak od 1,200 din za ceo boravak, čisto da operemo i kupimo povremeno novu posteljinu.

Koji nam se gosti najčešće ponovo vraćaju? – Zuljubljenici u prirodu i partnera, dakle uglavnom mladi. 🙂

Koji je najčešći komentar vaših gostiju? – Bolje izgleda nego na sajtu! Ali stvarno!

Da li je tačno da imate veliku kolekciju filmova? – Da, preko 4.600.

Koje TV programe imate? – Nema potrebe ovde gledati TV kanale, ali ako baš neko mora imamo digitalni zemaljsi paket programa. I totalno je bez veze.

Da li je tačno da imate i radio stanicu za goste? – Da to je naša vlastita radio stanica koja pokriva samo posed Platana i kućice. Svi kažu da je radio “mrak”!

Šta je najzanimljivije leti? – Šetnja, čist vazduh, prohladne noći, sportske aktivnosti i obilazak manastira, razne adrenalin igrice.

Šta je najzanimljivije zimi? – Degustacija vina uz pucketanje vatre u kaminu.

Da li imate roštilj na Platanu? – Da, nalazi se pored letnjikovca, terena za badminton i stoni tenis. Vi obezbeđujete ugalj.

Šta je to ozon boks? – To su mesta na Platanu gde su postavljene klupe, preko kojih tokom čitave godine duvaju vetrovi veoma zasićeni kiseonikom.

Koja je funkcija ozona? – Ozon (O3) je jedan od najjačih oksidanata u prirodi. Sastoji se od tri atoma kiseonika, od kojih jedan atom kiseonika dezintegriše atom nečistoće u vazduhu. Posle te reakcije uništava sa jedan aotom nečistoće, a dobijamo jedan novi molekul kiseonika (O3-O1=O2). Vrdnik je termalna i vazdušna banja.

Kako u stvari izgleda brvnara sa kaminom? – To često pitate! Svaka kućica ima zaseban ulaz i terasu. U prizemlju se nalazi kamin soba sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom, kaminom, trpezarijskim stolom, garniturom za sedenje i pomoćnim ležajem za decu, TV, DVD, Radio… Veoma zanimljivim stepenicama se ulazi u potkrovlje gde se nalazi kvalitetan i udoban francuski ležaj, ormar i par neophodnih sitnica. Ukupna površina kućice je 40m².

Da li imate masažu na Platanu? – Da, besplatno ako uhvatite mačka Predoja. 😂

Za sva druga pitanja kada dođete na Frušku goru cimnite Vesnu: 063 580 201

Pozovite nas
Tu smo