Tvrdimo da je ovo najromantičnije dvorište u Srbiji

 

Brvnare Platan banja za dušu

 

Leti platanska hladovina – zimi čarobna toplota kamina

Banja za dušu (Brvnare PLATAN) – Fruška gora,  je smeštena na prelepom obronku nadomak Vrdnika kao posebno mesto za romantičan odmor i predah u prirodi. Iako smo blizu Beograda, Subotice, Sombora, Zrenjanina, Novog Sada, priroda vas odmah „resetuje“ i neprimetno postajete opušteni prirodnjak. A pogled na okolne obronke Vrdnika i Fruške – prava mala Toskana. 

 

 

Banja za dušu – Fruška gora je zapravo „hotel“ na platanski način: zasebne brvnare koje imaju drvene terase, potkrovlje sa udobnim francuzom, imaju i kamin za romantične večeri i za grejanje. Pozivamo vas u šetnje i aktivnosti po Vrdniku i Fruškoj Gori. Iskusite planinsko rekreativno jahanje, obiđite manastire Fruške Gore, Vrdničku kulu, naučite nešto novo. Ili prosto uživajte i dišite.

 

 

Dragi gosti, ovo je mesto za koje njegovi posetioci kažu da je nekako drugačije. Priroda je u ovom brdašcetu napravila pravi pravcati amfiteatar, kao Epidaurus, na jednom i po hektaru Nacionalnog parka Fruška Gora. Kao prirodno pozorište za zaljubljene. Scenario piše svako za sebe, a Platan i Fruška Gora svoje uloge svaki put odigraju sjajno. Valjda je to razlog što mnogi, uporno od nas i Fruške Gore traže bis. Mi se trudimo da Vam obezbedimo posebno mesto i udoban smeštaj u prirodnoj loži.

Ako dobro raspoloženje niste poneli dolazeći, sigurni smo da ćete ga poneti odlazeći jer je ovo banja za dušu!

 

 

 

Pozovite nas
Tu smo