Kamin soba, vatra, vino, filmovi, muzika i vas dvoje

Kamin soba: Kamin soba je najlepši deo naših brvnara. Brvnara, inače predviđena za smeštaj dvoje odraslih i jedno dete ili troje odraslih,  se sastoji od:

1) sobe sa kaminom,
2) male kuhinje,
3) kupatila sa tuš kabinom,
4) romantičnog potkrovlja i
5) drvene terase, smeštene u krošnji drveća.

Čajna kuhinja je opremljena kompletnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka. Nije pogodna za spremanje ozbiljnijih kulinarskih specijaliteta.
U kamin sobi se nalazi i pomoćni ležaj na razvlačenje dimenzija 190x180cm, što je sasvim dovoljno za jedno dete.

 

Gostima je na raspolaganju i naša kućna kinoteka. U kamin sobi nalazi se led TV, DVD plejer, internet, radio prijemnik i još neke sitnice.

Svaka od šest kućica je ukupne površine 40 m2,  smeštena u dvorištu od jednog i po hektara Nacionalnog parka Fruška Gora, nadomak Banje Vrdnik.

 

 

Trudimo se da sačuvamo dobru atmosferu na Platanu. Pazimo da vaši romatnični i mirni trenuci ničim ne budu narušeni. Kamin soba je naš glavni adut.

Ne gnjavimo naše goste pitanjima, a mi odgovaramo na sva (mladi, shvatite ovo kao „ne smaramo“).  🙂

Kamin soba Brvnare Platan

Kamin ili ognjište je konstrukcija napravljena od opeke, kamena ili metala, dizajnirana da u njoj gori vatra. Kamini se koriste zbog opuštajućeg ambijenta koji stvaraju i za grejanje prostorije. Savremeni kamini razlikuju se po toplotnoj efikasnosti, zavisno od dizajna.

Istorijski su korišćeni za grejanje stanova, kuvanje i grejanje vode za pranje veša i kućnu upotrebu. Danas se kamin koriste uglavnom za romantičan ugođaj i u našem slučaju za grejanje.

 

 

Pozovite nas
Tu smo