Šumska bajka

Šumska bajka

 

Ovo je savršeno mesto za autentičan kontakt sa prirodom, beg u lični mir, stvoren za dvoje.

Pravo je otkriće da postoji ovakav raj, sjajni i kreativni domaćini i osobe čija čestitost i pozitivna energija inspirišu na ponovnu želju za dolaskom u ovu šumsku bajku u kojoj vreme staje.

Bane

Zaista smo bili prijatno iznenadjrnj i oduševljeni ovakvim domaćinima, svim sitnicama, lepoti u malim detaljima brižljivo osmišljenim tokom niza godina, što se vidi u svakom kutku ovog imanje. Toplina i milina isijavaju odasvud, ne samo iz kamina. Nadamo se skorijem povratku u ovu oazu mira, tišine j ljubavi.

Marko i Milica

Foto: Lynnbor Toskovic

Tekst: Šumska bajka

 

bane-ranc-platan

 

Najlepša ljubavna pisma velikana

Johny Cash za June Carter Cash

“June, uvijek si znala sa riječima i znala si sa mnom. Uzbuđenost i prvi nalet strasti možda više ne postoje, ali prsten vatre koji nas spaja je uzavreliji više nego ikada”.

“Srećan ti rođendan princezo. Znaš me, a i ja tebe znam. Kada ćutiš znam šta govoriš. Nekada nerviramo jedno drugo, nekada se uzimamo zdravo za gotovo, ali u trenucima kao što je danas ovaj shvatim da imam najbolju ženu na svijetu sa sobom. Predmet si požude i osoba koja me održava živim. Volim te”.

Elizabeth Taylor za Richarda Burtona

“Voljela bih ti reći sve što osjećam prema tebi. Sve svoje strahove, svu uzbuđenost, animalni nagon i potrebu za tvojim dodirom. Svu ljutnju, ljubomoru, ali i bijes koji osjećam voljela bih verbalizovati, ali ne mogu. Samo se mogu nadati da ćeš prepoznati to u meni”.

 

Pozovite nas
Tu smo