Prelep izbor

Prelep izbor

 

Nismo imali pojma da postoji nešto ovako blizu a ovako lepo. Došli smo samo na dva dana, a odmorili se kao da smo bili pet. Ovo je pravo mesto za romantičan odmor. Vesna koja nas je dočekala je jako prijatna i ljubazna žena. Prelep izbor romantičnih filmova. Terasa je jako lepa. U apartmanu je stvarno romantična atmosfera, sa kaminom, vinom koje nas je dočekalo, mirisnim svećama i jako zanimljivim igrama. Fotokeš je baš zanimljiva igra. Dobro smo se zabavili i odmorili. Detalja je puuuuno, mnogo papira bi mi trebalo 🙂 

Prvom prilikom vidimo se ponovo.

Aleksandar i Anita, 23.05.2020.

Foto: Dejan Nikolajević

Tekst: Prelep izbor

 

Brvnare Platan

 

Najlepša ljubavna pisma velikana

Orson Welles za Ritu Hayworth

“Najdraži anđelu,

vjerujem da se mnogi od nas osjećaju izuzetno usamljeno u ovom velikom svijetu, ali moramo se snažno zaljubiti kako bi promijenili to. Lijek za usamljenost je shvatanje potrebe za društvom. Ali kada to kažem, mislim na onu posebnu vrstu društva, podrške i ljubavi. Mislim na tebe i mene. Ti si moj život i moja potreba. Ubrzaj sunce da dani što prije prođu kako bih te uspio uskoro vidjeti”.

Marilyn Monroe za Joe DiMaggia

“Ne znam kako da ti opišem koliko mi nedostaješ. Volim te do granica neizdrživosti. Sve što želim, sve što trebam, sve što volim si ti, zauvijek. Želim biti gdje god si ti i želim biti sve što ti treba i što želiš da budem. Obećavam da ću se pridržavati naših dogovora i da neću više kasniti. Trudiću se više, obećavam”.

 

Pozovite nas
Tu smo