Instalacije

DVA BUNARA

Na ulazu u donji deo Platana nalazi se pravi pravcati bunar. Oduvek je tu, kada smo došli na Platan on je bio tu, zarastao u travu i šikaru da za malo nismo upali u njega. Na sreću nije dubok, svega tri metra ali je uvek pun vode. Baš uvek, čak i kada su paklene suše. I baš kod tog bunara, koji smo u međuvremenu malo renovirali, poželesmo da svoje živote ovde nastavimo. I želja nam se ispunila. J Pokušajte i vi sa nekom željom, mi verujemo da ih ovaj bunar ispunjava.

Jednog dana smo poželeli da pored ovog starog imamo još dublji i veći bunar. Dugo smo kopali, mnogo dublje od ovog starosedeoca. I ništa. Nema vode, a kada nema vode ne ispunjavaju se želje. Beskorisna rupa od desetak metara. Ipak ovaj novi bunar krije jednu romantičnu tajnu. Ako mu priđete sasvim tiho i blizu, sam će vam je otkriti.

DVA TOTEMA

Lako ćete ih prepoznati, krasi ih veliko crveno srce.

Mi ne verujemo u duhove, ali u vašu energiju verujemo. Verujemo da deo te energije kao nevidljivi komadić duše svi vi ostavite ovde. Na tom bogatstvu smo vam neizmerno zahvalni. Pokušavamo uzvratiti pokazujući da radeći bilo šta na ovom lepom komadiću zemlje, mislimo na vas.

Prošetajte do totema, na poleđini se nalazi alat kojim možete ako želite (mi želimo), pored duhovnog, “verifikovati” i svoje fizičko prisustvo.

CRVENI BICIKL

Ovo je obična instalacija ali povod da je napravimo je neobičan. Gledajući vas godinama kako se volite, provodite medene mesece, organizujete sa Vesnom veridbe i kako jednostavno uživate u mladosti, morali smo vam posvetiti ovaj Kutak koji predstavlja upravo vas.

POZOVITE NAS
Gde smo