Adrenalin igre, mali adrenalin park za hrabre

Adrenalin igre mali adrenalin park

 

Imamo ih četiri: Geokeš, Fotokeš, Šumska zagonetka i Živko. Centralni Geokeš se nalazi negde na Platanu. Krenite stazom…kada pronađete tri krova… Ipak pročitajte pismo koje Vas čeka u kućici.

 

Adrenalin igre, mali adrenalin park

 

Najuporniji geokešeri Ivana i Nemanja. Po snegu dubokom preko pola metra pronašli su sve geokeševe. Probijali su se lopatom kroz smetove. Zaista za divljenje. Kakav adrenalin park, ovo je bila vrhunska adrenalin igra A sada čekamo da se otopi sneg kako bi se izbrisali njihovi tragovi. 🙂

Avantura Fotokeš i Šumska zagonetka su adrenalin igre koje smo mi izmislili i kreirali, tako da ovde nećemo otkrivati detalje, osim da pobednike očekuje nagrada. 

 

Adrenalin igre, mali adrenalin park

 

Uloga adrenalina. Jedan od najvažnijih hormona je adrenalin ili epinefrin kojeg, pored noradrenalina, odnosno norepinefrina luči srž nadbubrežne žlezde. Adrenalin se otpušta u krvotok kao odgovor na iznenadni fizički ili mentalni izazov, koji je posledica neizvesnog događaja.

On se oslobađa kao odgovor na stimulaciju simpatičkog nervnog sistema. Signali za ubrzano stvaranje ovog hormona dolaze kada smo u stanju uzbuđenosti, povećanog fizičkog napora, ili jače izraženih emocija – kao što je neizvesnost, ljutnja, odlučnost, spremnost na borbu ili beg… Za beg, iskreno se nadamo niste spremni. Verujemo da je adrenalin koji ćete kod nas osetiti lekovit.

Adrenalin igre mali adrenalin park

Pozovite nas
Tu smo