Naša želja se ostvarila

 

Naša želja se ostvarila da budemo gosti u Platan bajci. Zahvaljujući vama, celokupni ambijent usklađen sa prirodom pružio nam je više od očekivanog. Prvo i najvažnije, izdvojila bih Vesnu. Od razgovora telefonom, do dobrodošlice na kapiji već je bio siguran znak da smo došli među divne i nasmejane ljude koji sa zadovoljstvom biraju ulogu domaćina nepoznatim gostima.

Na ulasku u brvnaru, naše oduševljenje je dodatno raslo jer u odnosu na fotografije, uživo je daleko lepše. Kućica kao da te zagrli toplinom (hvala Kaminu!). Ono što ostavlja utisak su detalji, uloženi trud, kreativnost i ljubav u stvaranju jedne ovakve oaze. Dvorište, poruke, klupe…na žalost ne stigosmo obići sve.

Ono što je sigurno, doćićemo opet. Ma koliko puta da se zahvalimo na svemu pruženom, nije dovoljno. Sreća i zadovoljstvo je naše što nas je život doveo među dobre i nasmejane ljude, a nadamo se da smo i mi bili dobri gosti. Ako nismo, nemojte nas primiti sledeći put. 🙂

Ostanite zdravo i nasmejano do sledećeg viđenja ili puta u Istambul, a mi ćemo sigurno dugo, dugo biti srećni kad pomislimo na nezaboravni vikend u bajci Platan.

Drago nam je da postojite! Od srca vam želimo mnogo srećnih dana i veselih gostiju.

 

Irena i Hakan, 23. oktobar 2022.

Foto: Maja Ćelić

Tekst: Naša želja se ostvarila

Pozovite nas
Tu smo