Ja ljude ne razumem

 
Slabo sam jeo poslednjih par meseci i baš sam ofalio. Ovi moji kućni ljubimci su me zaboravili, kao da me nema. Nešto kuckaju po ceo dan. Mesecima tako. Stavljaju nekakve letve na one vaše kućice. I mogu vam reći da su kvalitetne i tvrde. Osetio sam to u par navrata, samo me nešto čokne u glavu i vidim da nekakve noge nose letve. Ali letve im se vuku po zemlji pa tako poneka pronađe i moju glavu.
Glupi su ovi moji ljubimci, kažu da stavljaju novu izolaciju na kućice, da bi uštedeli drva za ogrev preko zime. Kao manje će se ložiti u kamin. A za ove letve vidim da su iscedili i poslednji dinar, pa ni za moju kvalitetnu klopu nemaju, nego mi podvaljuju neke treš brendove.
Možda sada lepše izgledaju kućice, ne kažem, ali ja sam se u međuvremenu od podhranjenosti skroz ofucao. Zar ne shvataju da sam ja glavni, kakve kućice. Ko god dođe na Platan prvo mene pogleda pa onda kućice.
E moji kućni ljubimci (koje vi nazivate domaćini), duboko sam razočaran.
Moram priznati da ne znam da računam, ali sam siguran da su za pare koje su dali za one letve mogli kupiti drva za 20 godina. Ja vas ljude uopšte ne razumem.
Idem sad da malo igram pac-man sa miševima.
Pozovite nas
Tu smo