Za romantičare!

Brvnare Platan Smeštaj na Fruškoj gori i Vrdniku

Za romantičare: Zašto su kućice na Platanu tako posebne i romantične.  Nije to samo zbog kamina i specifičnog enterijera  ili što neodoljivo podsećaju na sojenice. Nije ni zbog toga što su u samim krošnjama drveća kao one šumske kućice iz Diznijevih filmova.

Posebne su jer imaju jednu veoma važnu a nevidljivu prirodnu posebnost. Naime, one imaju izuzetno povoljan položaj u odnosu na vazdušne struje koje se protežu od Iriškog Venca do Jaska i Dubočaka, pa do rubova Fruške Gore. Da su naše brvnare brodovi, moglo bi se reći da stalno plove pod povoljnim vetrom. 🙂 Stvoreno za romantičare.

 

Za romantičare Ranč Platan

 

Za romantičare: Verni svakom narednom taktu romantične kompozicije, nastupili smo sa dodavanjem nekih elemenata kako bi očuvali dobar energetski potencijal kućica. Možda ovo više zvuči praktično nego romantično, ali ovi elementi su bili veoma značajni za njihovu energetsku efikasnost – Romantično znači toplo, pa smo napravili veoma debele i izolovane zidove.

Možda je sve ovo moglo i jednostavnije. A da li bi onda bilo posebno i romantično? Sumnjamo da romantično može da traje ako nema stalne nežne pažnje i detalja, koji zapravo daju te romantične ČARI.

Većina naših redovnih gostiju izabere svoju posebnu romantičnu kućicu. Ako slučajno dobiju drugu, to smatraju uvredom.

Ah, ti romantiČARI 🙂

 

za romantičare Mali Princ Platan

 

„Romantizam – to je duša”

 

Pozovite nas
Gde smo