Banja za dušu

leti platanska hladovina
zimi čarobna toplota kamina

Apartmani na Platanu (Brvnarice od Milice) su zapravo „hoteli“ na Platanerski način: zasebne brvnare koje imaju drvene terase, potkrovlje sa udobnim francuzom (krevet ), sve što je potrebno za komforan smeštaj, opuštanje i odmor. Imaju i kamin. ’Jel pravi? Naravno, treba vam za romantične večeri. I za grejanje, razume se. Ako se zadimi ili pregreje, ne brinite, tu je prirodna ventilacija.

Pozivamo vas u šetnje i aktivnosti po Fruškoj Gori. Iskusite planinsko rekreativno jahanje, obiđite manastire Fruške Gore, Vrdničku kulu, povratite sportski duh ili „staru sportsku slavu“. Naučite nešto novo. Ili prosto uživajte i dišite.

Platan je smešten na prelepom obronku Fruške Gore. Istrajno negujemo naš Platan, kao posebno mesto za romantičan vikend i predah u prirodi. Iako smo blizu Beograda, Subotice, Sombora, Zrenjanina, Novog Sada, ipak odmor ili vikend na Platanu (Brvnarice od Milice) automatski obriše fajl „grad“ iz vaše memorije. Priroda vas odmah „resetuje“ i neprimetno postajete opušteni Plataner. A pogled sa Brvnarica od Milice na okolne obronke – prava mala Toskana.

Mi, vaši domaćini-platanci, došli smo iz Novog Sada u posetu Fruškoj Gori, zadržali se u gostima i…ostali. Očarala nas priroda Vrdnika i Fruške Gore. Nismo je kvarili niti se takmičili s njom. Srodili smo se.

Poštovani gosti, ovo je mesto za koje njegovi posetioci kažu da je nekako drugačije. Priroda je u ovom brdašcetu napravila pravi pravcati amfiteatar, na jednom i po hektaru Nacionalnog parka Fruška Gora i 280m nadmorske visine. Kao prirodno pozorište. Naravno, Banja Vrdnik i Fruška Gora igraju glavne role. Scenario piše svako za sebe, a Vrdnik i Fruška svoje uloge svaki put odigraju sjajno. Valjda je to razlog što mnogi, uporno od Vrdnika i Fruške Gore traže „bis“. A „Platan“ se trudi da Vam obezbedi posebno mesto i smeštaj u prirodnoj loži, upravo zbog toga ako volite drugačije. Ako se odlučite da proverite istinitost ovih navoda, „Platan“ će Vam pružiti romantičan vikend ili odmor u apartmanu sa kaminom, mir, čist vazduh i netaknutu prirodu, šetnju do Vrdničke kule, planinsko rekreativno jahanje, posetu fruškogorskim manastirima, kupanje u termalnoj vodi, bavljenje sportom, ili ako jednostavno želite pobeći sa asfalta i u tom slučaju se toplo preporučujemo.

Ako dobro raspoloženje niste poneli dolazeći, sigurni smo da ćete ga poneti odlazeći.

Pozovite nas
Gde smo