Sport i rekreacija

Poželeli ste da se malo rekreirate?  Ako je tako, onda krenite stazom koja vodi iznad apartmana do “letnjikovca”. Tu se nalazi teren za badminton i stoni tenis. Roštilj je takođe tu, ali to ne spada u rekreaciju! Ljuljaška i klackalica se nalazi pored terena za badminton i namenjeni su za zabavu odraslih, a mogu ih koristiti i deca. J Priznaćete da imamo lepe klupe sa lepim pogledom.

Badminton. Rekete i loptice se nalaze na našoj velikoj terasi u divnom braon “drvenom” sanduku. Pravila za igranje pravog badmintona se nalaze ispisana na žutoj tabli neposredno pored terena.

Stoni tenis. Sve sigurno znate, oprema je u onom divnom sanduku na našoj terasi.

Elektronski pikado, košarka, stoni fudbal i boća (balota) se nalaze ispod apartmana. Rekviziti za boću i stoni fudbal se nalaze pored terena. Kugle za boću su u kućici pored terena a tu je i žuta tabla sa pravilima igre. Loptice za stoni fudbal ćete dobiti ako povučete polugu sa strane stola. Lopta za košarku i oprema za elektronski pikado, pogađate, se nalaze u divnom sanduku na našoj terasi.

I na kraju Frizbi Golf. Sjajna igra miliona. Početna tačka se nalazi kod stonog fudbala a odmah je tu i žuta tabla sa pravilima igre. Da li treba da Vam kažemo da se specijalan frizbi nalazi u onom divnom sanduku. I preklinjemo Vas probajte Frizbi Golf, tako nas je skupo koštao! J

Molimo Vas nemojte samo reći da se svojski nismo potrudili da se malo razmrdate.

Društvene igre.  Ako volite igrati društvene igre, nalaze se u velikoj drvenoj kutiji  u kamin sobi: Domine, Karte, Jamb, Ne ljuti se čoveče i Četiri u nizu. Ali molimo Vas, čuvajte ove igre, vratite ih na mesto na kome ste ih našli. Mnogo se trudimo da Vam bude lepo, budite pažljivi molimo Vas. Nije dozvoljeno predškolskoj deci davati naše društvene igre, imamo četvoro unučića i znamo šta će se dogoditi. L

Šetnja do Vrdničke kule. Pitajte sve ćemo Vam objasniti. J

Obilazak manastira. Pitajte Vesnu sve što Vas zanima, rado će Vam pomoći da u što kraćem vremenu posetite najlepše manastire na Fruškoj Gori.

Nije dozvoljeno igrati fudbal na terenu za košarku i namerno lupati u ogradu! Sorry! (ograda koja štiti Vaše automobile od udarca lopte je veoma nežna)

Ako Vam treba bilo kakva pomoć ili protivnik u nekoj od sportskih disciplina a posebno za Frizbi Golf, tu smo. Bez obzira što ste naš gost, bićete poraženi, zato je bolje da nas ne zovete J

POZOVITE NAS
Gde smo