Šta da jedemo?

Dragi gosti,

pored smeštaja, kamina u Vašem apartmanu, prirode, mira, sportskih terena i svega onoga što Vam nudimo na Ranču Platan, normalno je da  se zapitate: “A, gde ćemo mi da jedemo”? 🙂 Ako kuhinja u Vašem apartmanu, roštilj, sač, kotlić i tanjirača koji se nalaze na ranču nisu rešenje, možete posetiti jedan od obližnjih restorana.

U obližnjim restoranima koji su udaljeni dva minuta od ranča, možete probati domaću kuhinju i internacionalna jela. Ipak pre polaska pitajte nas za savet gde se trenutno dobro jede. 🙂

U Vrdniku (kod semafora) su Vam na raspolaganju restoran, picerija, pab Red Baron, roštilj, mesara, pijaca i prodavnice sa mešovitom robom.

Ako želite naručiti hranu, u apartmanu imate jelovnik restorana “Fruškogorski jelen”. Dostava je besplatna, ali mali bakšiš, napojnica, tringelt za konobara je dobrodošao. 🙂 Samo našim gostima se hrana dostavlja u apartman.

Laganom šetnjom oko petnaestak minuta stižete do Etno naselja Vrdnička kula, gde takođe možete posle lepe šetnje posetiti i njihov restoran. Automobilom stižete za dva minuta.

Nešto dalje, desetak kilometara od ranča, nalazi se restoran Vinarije Kovačević. Mesto za preporuku.

Međutim, mislimo da po pitanju ishrane na ranču treba slediti primer naše mlade gošće Nine. 🙂

ninasendvici

POZOVITE NAS
Gde smo